Halloweenförberedelser

Min värdfamilj halloweenpyntar sitt hus precis innan halloween så ikväll har vi pysslat med förberedelser inför imorgon. De flesta andra hus på vår gata har redan pyntat sina hus och det är helt otroligt att se hur en del anstränger sig. De går verkligen all in med allt här! Här pratar vi alltså inte om en liten pumpa utanför dörren utan här är det skelett, ljusslingor, gravstenar, tre meter höga uppblåsbara figurer, massor av pumpor i olika färger, stora spindelnät osv. Vid det här laget har jag förstått att halloween betyder väldigt mycket för amerikaner!
 
Här hemma har vi skurit pumpor, satt upp ljusslingor, roliga skyltar och lite annat. Min pumpa som jag valde på pumpkin-farmen hade blivit väldigt ofräsch så jag fick en av M pumpor då hon hade två. Det var jätteroligt att tömma pumporna och sen skära ut ett mönster. Det var första gången jag gjorde det med en egen pumpa. Jag blev riktigt nöjd över min och det var så roligt att få vara med på min värdfamiljs halloweenförberedelser!
 
 
 
 
 
 
 
Bättre bilder på hur utomhusdekorationerna ser ut kommer imorgon då det är ljust ute, men här ser ni i alla fall hur fint det lyser i mörkret. Jättemysigt!
 
 

Kommentera här: