Chapel Hill och helgbesök

Då blev det fredag igen och denna helg har startat så bra då jag har besök över helgen. Igår hämtade jag Debby från busstationen i Durham och det var så roligt att träffa henne igen. Debby flyttade ju till sin nya värdfamilj i Maryland för bara några få veckor sedan, men jag har längtat så mycket efter henne även om det inte har gått så lång tid sen vi sågs. Det ska bli så rolig att ha henne ända till måndag! Igårkväll träffade vi Tugba och Evie för sushimiddag. Imorse när vi vaknade och jag hade fått iväg P och R till skolan gjorde jag och Debby frukost tillsammans. Vi lyxade till det med pannkakor. Perfekt start på morgonen!
 

Efter frukosten bestämde vi oss för att åka till Chapel Hill (en annan stadsdel cirka 40 minuter härifrån) för att utforska universitetsområdet och staden där. Jag har bara varit i centrala Chapel Hill en gång (på halloween förra året) så det var kul att se det igen. Vi promenerade runt i campusområdet och blev helt förälskade i det. Det var så mysigt med alla fina byggnader och parker. Sen kom vi till Franklin Street som är the mainstreet där. Vi tog en paus inne på Ben and Jerry där vi köpte glass. Gott då det var så varmt utomhus idag. Innan vi var tvungen att åka hem gick vi in på universitetsbiblioteket som mer kändes som ett museum. Det blev verkligen en härlig tripp!
 

 
Jag jobbade en liten stund när vi kom hem och sen åt vi middag tillsammans med min värdfamilj. Nu på kvällen har vi varit på Crabtree Mall. Jag spenderade alldeles för mycket pengar inne på The Body Shop. Det var inte alls planerat men när jag gick förbi och såg skylten med texten "Buy 3 and get 3 free" så kunde jag inte låta bli att köpa på mig en del fräscha produkter. Jag kommer inte behöva gå dit på ett tag nu! Vi avslutade med cheesecake på The Cheesecake Factory. Denna gång testade jag en Lemon Raspberry Cake Cheesecake. Jättegod var den och det var roligt att avsluta fredagen på mallet!
 

Kommentarer:

1 Ellen Gräntz:

Vilka härliga bilder, allt ser så fint ut :)

Kommentera här: