En hel helg hos Tessa

När vi kom hem till Tessa efter musikalen i fredags var klockan just före tolv på natten. Vi hade bestämt att jag skulle sova över där så att jag kunde köra hem i dagsljus dagen efter. När vi kom in kände vi hur hungriga vi var så vi hittade leftovers i kylen. Det fick bli lasagne och avokado vilket var jättegott! Båda två var rätt trötta så vi bytte om och låg i sängen och pratade en liten stund innan vi somnade.
 
 
På lördagen sov vi till efter elva och sen gjord jag mig klar för att åka hem då Tessa skulle jobba under eftermiddagen. Då såg jag att jag hade ett sms från min värdmamma som sa att vägarna var väldigt halkiga. Min värdpappa hade varit ute och kört på morgonen och hade märkt att vägarna var värre än på fredagen. Efter att Tessa hade kollat med sin värdmamma om det var okej att jag stannade, vilket det var, så bestämde vi att jag skulle stanna hemma hos Tessa en till natt istället för att testa köra hem på de halkiga vägarna
 
Så jag spenderade då hela lördagen hemma hos Tessa. Hon skulle börja jobba vid två och hon hade bestämt att prata med sina föräldrar vid tolv. När hon pratade med sina föräldrar så passade jag på att prata med min familj på Facetime. Under tiden vi gjorde det fick Tessa veta att hon inte behövde jobba så vi kunde göra vad vi ville. När vi hade pratat klart bestämde vi oss för att gå ut på en promenad för att i alla fall få lite frisk luft den dagen. Det var halkigt på vägarna men jättefint med all snö som hade kommit under fredagen och natten till lördagen. Vi bestämde att gå till Kroger (en matbutik) som ligger på gångavstånd från hennes neighborhood. Det var verkligen utplockat i hyllorna eftersom att folk blir som galna här när det ska komma snö. Det var helt tomt på en del av frukthyllorna, alla ägg var slutsålda och det var väldigt tomt bland brödet. Det gjorde inte oss så mycket då vi var mer intresserade av kakorna och godiset plus att vi köpte en pizza.
 
 
 
 
 
 
 
När vi kom hem igen gjorde vi varsin smoothie och resten av eftermiddagen hängde vi inne på Tessa's rum. Vi målade bland annat våra naglar och satt och pratade och lyssnade på musik. Jag hann också prata med Malin en stund på Skype, en av mina kompisar hemifrån som är i New York just nu. Där är det mycket mer snö än här i North Carolina och just igår var det en snöstorm där så hon och hennes syster var tvungen att vara inne på hotellrummet då i princip hela NYC var stängt. Så vi kunde prata en stund eftersom att de ändå inte kunde ta sig någonstans. Som tur var försvann stormen till idag så att de kunde fortsätta uppleva New York idag.
 
 
På kvällen värmde vi vår pizza och åt den framför en film. Efter ungefär halva filmen smsade Simone oss och frågade om vi ville prata med henne på Skype vilket vi gjorde. Det var så mysigt att prata med henne för det kändes som att vi alla tre var där i Tessa's rum. Vi är ju ofta tillsammans alla tre men den här helgen kunde inte Simone ta sig någonstans på grund av halkan på vägarna. Vi pratade i nästan tre timmar och efter det gick vi och la oss nästan dirket då vi blev jättetrötta. Det blev en väldigt mysig dag!
 
 
 
Idag kunde jag äntligen köra hem då det var mycket varmare idag så isen på vägarna började smälta. Jag åkte hem vid tolv efter att vi hade sovit ut ännu en dag. Vägarna i deras neighborhood var fortfarande lite isiga men de större vägarna var nästan helt torra så det gick fort att köra hem. Idag har jag mest bara hängt på mitt rum och så har jag ätit middag med min värdfamilj.
 
Imorgon är det måndag och det skulle egentligen ha varit min första dag efter de två yngsta tjejernas tre veckors ledighet från skolan då de går tillbaka till skolan nu. Första dagen efter track out är alltid så härlig då jag älskar att få tillbaka mina fem lediga timmar på dagarna. Men, självklart är skolorna stängda imorgon eftersom att det har varit snöigt i helgen. Snowdays som det kallas, även om det inte är någon is på vägarna längre. Jag får hoppas att skolan är öppen på tisdag istället. Det ska ändå bli rätt roligt imorgon då jag och Tessa bestämde att vi ska ha en play date hemma hos henne imorgon. Våra tjejer hade så roligt ihop i tisdags när vi var på Monkey Joe's tillsammans så det blir säkert en bra dag imorgon!
 

Kommentera här: