Jobbig start på dagen!

Morgonen startade inte riktigt som planerat! Efter att ha skjutsat de två äldsta tjejerna till skolan åkte jag och de yngsta som vanligt till deras skola för att vänta utanför tills de kunde gå in. Min plan var att lämna av alla i skolan och sen åka och springa på gymmet, så jag hade redan på mig träningskläder och hade med min väska i bilen. Allt gick som planerat tills jag skulle stänga skjutdörren efter att de hoppat ut. Dörren stängdes inte, bilen startade inte och inget fungerade! Innan jag ens han fundera hjälpte några ur skolans personal mig att putta bilen till parkeringen när jag satt i och styrde plus att de försökte starta bilen med startkablar från en annan förälders bil. Alla var så hjälpsamma men dock hände det ingenting. Haha, hela situationen var helt komisk! Till slut ringde jag min värdmamma som tur var var hemma just idag och inte hade några lektioner. Hon ringde till servicefirman och kom sen och hängde med mig på parkeringen innan det kom en man och startade upp batteriet. Efter det åkte vi till en verkstad där de bytte batteriet. Enligt min värdmamma var det inte så konstigt att detta hände då batteriet ändå var rätt gammalt, så det var bara bra att det fick bytas!
 
 
Till slut kom jag mig till gymmet nästan två timmar senare än vad jag hade tänkt. Jag sprang i gymmet och gick sen ner och badade i bubbelpoolen. När jag var klar åkte jag hem och hämtade upp min dator och åkte sen till Starbucks för frukost och körkortsplugg. Jag beställde en chailatte och unnade mig ett banana nuts bread då det ändå är fredag och halloween. Jättegott!
 
 

Halloweenförberedelser

Min värdfamilj halloweenpyntar sitt hus precis innan halloween så ikväll har vi pysslat med förberedelser inför imorgon. De flesta andra hus på vår gata har redan pyntat sina hus och det är helt otroligt att se hur en del anstränger sig. De går verkligen all in med allt här! Här pratar vi alltså inte om en liten pumpa utanför dörren utan här är det skelett, ljusslingor, gravstenar, tre meter höga uppblåsbara figurer, massor av pumpor i olika färger, stora spindelnät osv. Vid det här laget har jag förstått att halloween betyder väldigt mycket för amerikaner!
 
Här hemma har vi skurit pumpor, satt upp ljusslingor, roliga skyltar och lite annat. Min pumpa som jag valde på pumpkin-farmen hade blivit väldigt ofräsch så jag fick en av M pumpor då hon hade två. Det var jätteroligt att tömma pumporna och sen skära ut ett mönster. Det var första gången jag gjorde det med en egen pumpa. Jag blev riktigt nöjd över min och det var så roligt att få vara med på min värdfamiljs halloweenförberedelser!
 
 
 
 
 
 
 
Bättre bilder på hur utomhusdekorationerna ser ut kommer imorgon då det är ljust ute, men här ser ni i alla fall hur fint det lyser i mörkret. Jättemysigt!