Sista dagen på 2015

Oj vad fort det här året har gått! Idag är det nyårsafton och jag har pratat med min familj och några vänner till oss som är hemma hos oss för att fira nyår med min familj. Det var härligt att få vara med dem där i köket när de förberedde sin nyårsmiddag. Jag fick följa med Marie när hon gick ut på en promenad med deras hund Yazza innan de skulle äta och vi avslutade samtalet. Mysigt att hinna prata med dem innan det här året avslutas!
 
 
 
Idag under eftermiddagen har jag duschat och gjort en del förberedelser inför ikväll. Jag har målat naglarna med glittrig silverfärg och packat ner mina nyårskläder. Nu är det bara en halvtimme innan dem firar in det nya året hemma i Sverige men här har nyårsfirandet knappt startat. Jag ska snart hämta upp Madelen innan vi åker hem till Tessa där vi ska göra oss i ordning tillsammans. Ikväll firar jag in det nya året med mina vänner vilket ska bli jättekul. Gott nytt år!
 
 

Och där kom min förkylning!

 
Och där kom det: Jag har blivit sjuk! Det är verkligen ett mirakel att jag inte har blivit sjuk förrän nu. Redan i november innan thanksgiving blev en av tjejerna sjuka och efter det har det alltid varit någon som har gått runt och hostat här hemma. Först nu har jag blivit smittad. Dock är det rätt lindrigt så om det inte blir värre än så här så kommer jag förhoppningsvis ha ett bra nyår imorgon i alla fall. Det började redan i måndags med att jag kände av lite i halsen och blev jättenervös över att åka på en ordentlig förkylning som jag gjorde förra året innan jul. Då kunde jag knappt svälja för att min hals gjorde så ont. Igår och idag har jag känt mig sjuk men har kunnat dämpa det rätt bra med värktabletter, halstabletter och näspray så jag har varit okej. Nu håller jag tummarna för att jag inte ska känna mig sämre imorgon. De planer vi har för morgondagens nyårsfirande vill jag verkligen inte missa!
 
Eftersom att jag inte har känt mig på topp har jag idag inte gjort särskilt mycket. Har mest legat i min säng hela dagen och nu på kvällen stannade jag hemma när alla andra åkte till gymmet. Istället åt jag det som var kvar av min cheesecake från igår och såg på Historien om Solsidan på TV4 Play. Mysig onsdagskväll! Imorgon ska jag prata med min familj på Facetime en sista gång för i år och sen förbereda mig inför kvällen. Tänk att det är nyårsafton imorgon!

Födelsedagsmiddag och presenter

Igår hade jag min födelsedagsmiddag på min favoritrestaurang, The Cheesecake Factory. Ingen blev förvånad när jag bjöd in till middag på den restaurangen. På eftermiddagen kom Madelen hem till mig och vi gjorde oss klara tillsammans. Jag använde min nya tröja från Express som jag köpte i söndags och kände mig jättefin i den. Efter klockan sex åkte vi till Crabtree Mall för att möta upp de andra. Eftersom att jag känner så många här så valde jag att bara bjuda in de som jag är allra närmast. Det slutade med att vi var tio personer. Jag, Simone, Tessa, Madelen, Lauren, Catherine, Melina, Jule och Zoe. Plus Zoe's kompis från Wales i Storbritannien som är här på besök just nu.
 
 
 
Vi fick vänta rätt länge på ett bord då vi var många och då det var flera större sällskap som hade frågat efter bord innan oss. Tur att restaurangen ligger på mallet så att vi kunde fördriva tiden med att kolla runt i butikerna. Alla blev jätteglada när vi tillslut fick vårt bord då alla var jättehungriga. Eftersom att jag hade mitt presentkort som jag fick i julklapp så valde jag att beställa min favoriträtt från deras meny: Chicken Madeira. Jag älskar den rätten så mycket men beställer den i princip aldrig då jag alltid känner att den är lite för dyr. Men nu passade jag på och det var så gott!
 
När alla var klara med sina varmrätter beställde vi cheesecake och eftersom att det kom fram att vi firade min födeledag fick jag den speciella födeledags-dekoreringen och ett ljus i min cheesecake. Personalen kom dit och sjöng för mig och sen fick jag blåsa ut ljuset. Som jag har längtat efter att få vara den personen som dem sjunger för! Jag har för länge sedan tappat räkningen på hur många gånger jag har varit på The Cheesecake Factory och varje gång jag har varit där så är det alltid flera födelsedagsfirande sällskap där. Jag vet inte hur många gånger jag har hört personalen sjunga Happy Birthday där och äntligen var det mig dem sjöng för. Jag var så lycklig och glad över det! Igår beställde jag en Oreo® Dream Extreme Cheesecake. Den passade perfekt att äta på min födelsedag!
 
Middagen var helt perfekt och jag är så glad att dem ville komma och fira min födelsedag ihop med mig. Jag var så lycklig hela kvällen. Över att få äta så god mat på min favoritrestaurang och över att få vara med mina fina vänner som jag tycker om så mycket. Förra året var jag på Disney World i Orlando på min födeledag och det här året var allt minst lika bra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På middagen fick jag även lite presenter. Jag förväntade mig ingenting eftersom att vi inte alltid ger presenter till varandra när någon fyller år, utan ofta kommer vi bara på varandras födelsedagsmiddagar. Men igår fick jag två presenter. Av Jule och Melina fick jag choklad och ett presentkort på Starbucks. Det blev jag jätteglad över! Av Simone och Tessa fick jag en fin present påse. I påsen fanns det ett roligt kort och två presenter. Jag fick en porslinsmugg från Starbucks, med texten "Best Day Ever". Haha, jag blev så glad över den muggen och det blev många skratt. Den texten passar mig väldigt bra men det är nog framförallt jag, Simone och Tessa som inser det bäst då det är rätt så internt bland oss tre. Jag fick även ett presentkort på Express, min favoritbutik. Alla presenterna kändes så perfekta och jag blev jätteglad!