Softball och Chick-fil-A

Idag jobbade jag mellan 6.30 och 9.00 på morgonen, som vanligt. På morgonen åkte jag hemifrån just efter nio och kom sen inte hem igen förrän efter sju på kvällen. Jag startade med ett barbell pass på Lifetime och åkte sen direkt därifrån till mina två yngsta värdbarns skola. De älskar nämligen när jag kommer dit och äter lunch med dem och nu passade jag på att ta mig tid att göra det en sista gång innan jag åker hem. Först åt jag med R och en av hennes klasskompisar och sen med P och hennes kompis då de alltid får välja någon klasskompis som får sitta med vid de speciella borden de får sitta vid när någon kommer och äter lunch med dem. Det var kul attå åka dit och göra dem glada!
 
 
När jag hade ätit lunch med både P och R så. Mitt äldsta värdbarn är ju med i sin skolas softball team och idag hade de en match. Matchen var i Sanford som är en stad cirka 30 minuter söderut här i NC och. Så vi spenderade hela eftemiddagen i Sanford där de tre yngsta tjejerna lekte omkring på området medan matchen pågick. Jag kunde sitta och kolla på matchen då jag därifrån även kunde hålla koll på de yngre. Det var fint väder idag men så fruktansvärt hett, 31°C. Jag var så svettig och blev jätteglad när det tillslut kom massor av stora mål på himlen så att solen då och då gick i moln. Det blev ändå en rätt härlig eftermiddag med fint väder och ett spännande softball game att kolla på. På vägen hem stannade vi dessutom på Chick-fil-A för att äta middag. Jag hade fått pengar av mina värdföräldrar så att jag kunde ta med dem dit och det blev verkligen uppskattat av både mig och tjejerna!Min värdfamiljs nya hund

 
 
Helgen i Chicago var perfekt på alla sätt och vis! Nu har två dagar hunnit gå på denna vecka och vardagen flyter på som vanligt. En ny sak som däremot har hänt är att vi har en ny liten familjemedlem här hemma. När jag satt på flygplatsen uppe i Detroit fick jag en bild på en hund som min värdmamma skickade. Hunden visade sig vara min värdfamiljs nya hund som har flyttat in här i helgen, Ollie 6 månader gammal. Haha, det hände verkligen på de få dagar som jag var bortrest på och det var tydligen också ett rätt spontant beslut. Ollie har varit patient på kliniken min värdmammas veterinärskola och hade inget hem. De bestämde sig för att ta hem Ollie och nu fostrar min värdfamilj honom och så finns det en chans att de senare även adopterar honom. Så nu bor söta lilla Ollie med oss. Jag träffade honom för första gången igår på morgonen och så har jag hunnit vara med honom lite nu under dagarna när jag har varit ensam hemma. Han är så fruktansvärt snäll och så otroligt gullig. Både lekfull och lugn på samma gång och man märker verkligen att han vill ha kärlek. Om man sätter sig ner kommer han ofta och trycker sig jättenära en. En otroligt gullig hund!NC State Award Banquet

 Igårkväll var jag med min värdfamilj på NC State's Award Banquet. Min värdmamma går ju sista terminen på Collage of Veterinary Medicine och tar examen i början av maj. Igår hade skolan sin årliga bankett där de har en middag och prisutdelning av massor av olika stipendium. De frågade hade reserverat en plats för mig ifall att jag skulle vilja följa med och det ville jag jättegärna. Jag har aldrig varit på en sådan bankett och det kändes jätteroligt att få vara där. Alla var uppklädda, det var fint dukat och det var en sån härlig stämning där. Vi satte oss vid vårt bord och när rummet var fyllt fick alla gå och ta av en buffé. Maten var god och det blev en trevlig middag sådär på en vanlig torsdag. Sen började prisutdelningen. Det var inte jätteroligt att kolla på men han som var konferencier var väldigt rolig så det gjorde det lite roligare att se på i alla fall.
 
Det var väldigt många awards som delades ut och eftersom att det inte avslöjas i förväg vem som kommer få ta emot ett så visste vi inte om min värdmamma skulle få något. Men så blev plötsligt hennes namn uppropat och hon fick gå upp på scenen och ta emot ett stipendium. Så kul, jag blev så glad för hennes skull! Jag förstod inte exakt vad det var hon belönades för men det var något med hennes arbete på kliniken nu under deras arbete på skolans djursjukhus. Så roligt att hon fick ta emot ett stipendium!!
 
 
 
 
 
Nu är det äntligen fredag och jag har verkligen sett fram emot den här fredagen! Ikväll flyger nämligen jag till Chicago tillsammans med Tessa och Madelen för att spendera helgen där. Jag har velat åka till Chicago så länge och eftersom att jag har så kort tid kvar här i USA så bokade vi nu för några veckor sedan för att jag ska hinna åka dit innan jag åker hem. Äntligen ska jag få se den staden!!
 
Idag på eftermiddagen har jag hämtat mina äldsta värdbarn från skolan och hade sen inte så mycket att göra fram till att yngsta kom hem från skolan med skolbussen. Jag hann packa klart min väska, måla naglarna och byta om till sköna kläder att flyga i ikväll, inte så mycket mer än det. Nu kommer snart Madelen och hämtar mig innan vi åker till flygplatsen. Åh vad jag är excited över denna weekendtrip, det ska bli så roligt att vara borta över helgen och att få besöka Chicago!