SeaWorld

Dagens aktvitet var ett besök på SeaWorld. Vi har sett en delfinshow, en späckhuggarshow och massor av fiskar, sköldpaddor och andra vattendjur. Vi har klappat stingrockor och åkt på ett rullband genom en tunnel under hajar. En hel del vattendjur helt enkelt! Späckhuggarshowen och delfinshowen var rikitgt fina. Det är så gulligt att se hur samspelta tränarna är med djuren (även om jag inte är helt bekväm med att se djur på parker som dessa).
 
Förutom djur fanns det även några karuseller på området. Jag tycker verkligen inte om att åka karuseller men idag åkte jag tre stycken. En lite mindre berg och dalbana, en tekopps-version som åkte högt uppe i luften (den åkte jag med barnen) och till sist en berg och dalbana som gick på vatten. Jag var verkligen såå nervös innan för den sista berg och dalbanan som vi skulle åka, den som gick på vatten. Jag undviker ju alltid att åka karuseller och sådant just för att jag ogillar känslan när det går så där fort. Dock valde jag att åka ändå, det var ju ändå en rolig grej att göra när vi var där. Man satt i alla fall två och två i båtar där det rymdes åtta personer. Efter att ha köat ett bra tag var det vår tur. Jag satt brevid S (äldsta tjejen i min värdfamilj) och hon var inte särskilt nervös vilket gjorde det lite bättre. När båten började åka gick det sakta till en början. Vi åkte på vatten genom små gångar och åkte uppför två gånger innan det stora stupet kom. Haha, jag hade velat se min min just innan vi åkte nedför. Det gick jättefort och när vi kom ner var vi hur blöta som helst av allt vatten som hade stänkt när vi åkte nedför och när vi väl kom ner. Vi åkte sen tillbaka uppför och trodde att tillbakavägen skulle vara lugn. När vi kom upp var det kolsvart och mitt i allt åkte vi nerför igen, minst lika fort som det första stupet. Värsta överraskningen! Väl nere igen kunde vi se slutet där man kunde hoppa av och då kändes det så bra! I kön innan åkturen var jag jättenära på att strunta i att åka men efteråt var denna karusell det som var det roligaste på hela dagen!
 
Efter många timmar inne på SeaWorld åkte vi för att äta middag på Pizza Hut och för att handla på Walmart. Nu ligger jag i sängen och måste verkligen sova då vi ska upp tidigt imorgon. Imorgon är det dessutom min 20-års dag och den ska firas på Disney World!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God morgon från Orlando!

God morgon! Bortsett från att jag vaknade mitt i natten av huvudvärk var natten helt underbar. Sängen är så mysig med ett stort fluffigt täcke. Nu kunde jag även gå ut på balkongen för att kolla på utsikten. Och som jag såg igår var det en golfbana som ligger bakom vårt hotell. Jättefint med så mycket grönt och att se alla palmer. 
 
Jag dröjde mig kvar i sängen när jag hade vaknat så jag struntade i att följa med min värdfamilj som skulle handla och plocka upp biljetter till olika ställen. Istället har jag duschat, gjort mig iordning och sett på TV. Jag har aldrig tidigare haft ett hotellrum helt för mig själv. Det är ju bara så skönt! Alldeles strax hämtar de upp mig innan vi åker på dagens utflykt. Idag ska vi till SeaWorld. Så kul!
 
 

Road trip till Orlando

Efter nästan 12 timmars road trip är vi nu äntligen framme i Orlando. Bilresan var en upplevelse i sig, det var oväntat mycket som hann hända på vägen från NC. Det roligaste var att köra igenom stater som jag aldrig varit i. Sammanlagt  körde vi i North Carolina, South Carolina, Georgia och till sist Florida. Jag försökte fördriva tiden med att lyssna på podcasts. Vi har även en TV-skärm i taket som barnen kollade på film på. De hann se säkert 6 filmer  på resan och några av dem filmerna tyckte även jag var roliga att se på. Så det fanns gott om underhållning trots allt!
 
Under resan gjorde vi flera stopp. För det mesta blev det korta stopp men i South Carolina stannade vi för att åka igenom ett stort område där det lever vilda alligatorer. Vi såg dock bara en lite mindre alligator. Jättehäftigt var det, det är ju inte direkt någon vanlig syn!
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi kom fram till hotellet i Orlando och hade checkat in i receptionen körde vi till vår byggnad. Jag har fått ett alldeles eget rum, så lyxigt! Det är i samma byggnad som min värdfamiljs rum men jag bor på våning 5 och de på våning 2. Jag följde med dem snabbt och kollade på deras rum innan min värdmamma och jag åkte upp några våningar för att se var mitt rum låg. Rummet är jättemysigt! En stor säng helt för mig själv, en jätteskön soffa och en balkong. Det var väldigt mörkt ute men jag såg i alla fall att utsikten är mot golfbanan. Jag ser fram emot att gå ut på balkongen imorgon. Utsikt från näst högsta våningen är ju inte så dumt!
 
Nu har jag packat upp mina saker och ligger nu i sängen. Jag är verkligen jättetrött efter den långa bilresan så det ska bli skönt att sova i denna mysiga hotellsäng inatt. Perfekt uppladdning inför morgondagen, första dagen på semestern här i Orlando!