Brunch och födelsedagsfirande

 
 
 
Älskar lördagar! Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon innan jag åkte och träffade Daniela för brunch. Vi träffades på La Farm Bakery, ett ställe som jag länge har velat besöka. Det är ett mysigt café som även säljer färskt bröd och fikabröd. Vi åt jättegoda mackor och lyxade sen till det med något sött. Jag testade deras Lemon Tart och längtar efter att åka dit snart igen och fika! Det slutade med att vi satt där i sammanlagt tre timmar och pratade om allt som hänt sen sist vi sågs.
 
När jag kom hem igen hade jag inga fler planer för dagen då R (yngsta tjejen i min familj) har sin födelsedag idag. Jag brukar försöka vara hemma på deras födelsedagar. Dock var de två yngsta i skolan idag då de hade en extra skoldag från det att de missade skoldagar tidigare i år då det var snowdays. Min värdmamma och S (äldsta tjejen) berättade att de skulle åka iväg och kolla på klänningar till S så jag följde med. Det slutade med att vi åkte till flera butiker och det var så roligt att vara med bara dem två. De gillar inte att shoppa lika mycket som jag gör så det är inget vi gör tillsammans särskilt ofta, så det var så roligt att göra det idag. S hittade flera klänningar och min värdmamma köpte lite nya saker till huset. När vi kom hem var vi bara hemma en liten stund innan vi tre åkte iväg igen för att hämta kinamat till middag.
 
Nu har vi nyss ätit glasspaj och R har öppnat presenter. Jag hade köpt Törnrosa Lego till R som hon blev glad över och började bygga på direkt. Det är alltid lika roligt med födelsedagar!
 
 
 

En sista middag med Debby

Igårkväll träffade jag Debby och fem andra tjejer. Debby flyttade till sin nya värdfamilj i Maryland idag så vi träffades för en sista middag tillsammans med henne. Vi träffades på ett mexikanskt ställe där de hade god mat och en mysig uteservering. Till efterrätt blev det frozen yoghurt då Debby önskade det. Tisdagslyx!

Efteråt skjutsade jag Debby till vår counselor Margaret's hus där hon har bott sen hon flyttade ut härifrån i fredags. Där var det även dags att säga hejdå. Det blev väldigt känslomässigt och många tårar. Jag har känt Debby i drygt två månader men på den tiden har vi kommit varandra nära, särskilt nu den sista veckan då hon bodde hemma hos mig. Förhoppningsvis reser jag till Maryland snart och hälsar på henne. Jag saknar henne redan men är så lycklig för hennes skull att hon hittade sin nya familj!
 
 

The Fire Department

Memorial Day helgen var helt awesome och vi har haft så otroligt roligt! Sent igårkväll kom jag och mina kompisar tillbaka så jag var inte hemma förrän klockan elva. Vi har tagit massor av fina bilder och så fort jag får alla bilder kommer ett inlägg om tripen upp här på bloggen. 
 
Efter några dagar hemifrån var det rätt mysigt att träffa tjejerna imorse igen. På dagen var jag och sprang på gymmet och hängde sen vid poolen tillsammans med Maren och Zoe. Zoe kom hit för två veckor sedan och kommer från Wales i Storbrittanien. Hon var jättetrevlig och hade en underbart härlig brittisk dialekt. Resten av min lediga tid gick åt till att packa upp väskorna från helgens trip.
 
Idag blev det ingen simning för tjejerna efter skolan, istället följde jag med mina två yngsta tjejer på deras girlscout möte. Idag gjorde de en fieldtrip till The Fire Department i Fuquay Varina. Min värdmamma hann inte hem så jag fick följa med dem, och det var faktiskt riktigt roligt. Vi pratade med brandmänn, de visade oss runt på brandstationen, de visade all sin utrustning, vi fick lyssna på sirenerna och så fick barnen sitta i en brandbil och några andra bilar. En riktigt trevlig tisdagseftermiddag!