Tessa's födelsedagslunch

Idag är det Tessa's födelsedag och vi har firat henne på The Cheesecake Factory. Det var jag, Simone, Melina och Simone som var där för att fira Tessa och det var jättetrevligt. Vi åt varsin appetizer för att orka äta cheesecake efteråt. Tessa's cheesecake hade ett litet ljus och vi sjöng för henne tillsammans med några ur serveringspersonalen på restauranger. Idag testade jag deras Red Velvet Cheesecake. Jag var lite osäker på vad jag skulle tycka om den då jag inte är särskilt bekant med Red Velvet Cake. Men oj vad god den var, helt klart topp tre!! Det blev ett jättehärligt födelsedagsfirande för Tessa!
 
Det har varit en jättemysig helg så nu känns det okej med en ny vecka. Jag tänkte kickstarta veckan imorgon med ett träningspass på morgonen. Träningsväskan är redan packad och jag är redo att bränna bort helgens onyttigheter.
 
 
 
 

Cheesecake med S

Igår tog jag med mig S till The Cheesecake Factory. När hon fyllde 15 i slutet av augusti gav jag henne ett besök där i födelsedagspresent. Hon tjatar alltid om att jag borde ta med mig henne dit när jag åker dit med mina kompisar, så nu åkte vi dit. Det var jättemysigt! Hon fick välja vilken cheesecake hon ville och själv testade jag deras Key Lime Cheesecake. Kanske inte den godaste jag har ätit där men den var god och jag ville verkligen testa den. När vi var klara där gick vi runt inne på mallet. Vi gick in på Barnes & Noble och kollade på böcker (S älskar böcker), vi kollade på kläder och vi testade roliga hattar inne på en butik som säljder halloweenkostymer. Vi hade verkligen jätteroligt, det är så roligt att spendera tid med henne. S känns ju mer som en kompis eftersom att hon är lite äldre än hennes systrar och jag är så glad över att vi har en sån bra relation!
 
 
Hela den här veckan har i övrigt varit väldigt bra! Jag har ätit frukost tillsammans med Hanna, Felicia, Zoe, Josefine och Linnéa. Både Hanna och Felicia har nu åkt hem till Sverige så det blev en sista träff med dem två. Det här även varit en bra vecka på jobbet. I torsdags körde jag med alla fyra tjejerna till ett ställe en timme härifrån där de två äldsta hade sitt Cross Country Race. De sprang och jag passade de två yngsta. Förutom att P och R fick varsitt getingbett (helt sjukt kaotiskt men även det löste sig tillslut) så gick allt bra. Det fanns inte mycket att göra då racet var mitt på en äng med massa skog omkring men jag lyckades i alla fall sysselsätta dem under de timmarna jag var med dem där.
 
 
 
I fredags åkte jag till P och R skola för att äta lunch tillsammans med dem. De blir alltid så glada när jag kommer och gör det och de hade längtat hela veckan. De hade även fått pengar av sin mamma för att få köpa lunch för en gångs skull istället för att ta med lunch hemifrån. Jag tycker att det är så spännande att se hur allt det där funkar. Som svensk är ju jag van vid att få gratis lunch i skolan men här funkar det ju inte riktigt så. Jag måste ha sett jättenyfikten ut när jag följde med dem när de plockde ihop sin lunchbricka. Så typiskt amerikanskt! 
Den här veckan kom även mitt nya körkort på posten. Haha, jag gillar faktiskt mitt gamla körkort bättre. Bilderna är rätt lika egentligen förutom att mitt ena öga ser konstigt ut på det nya kortet. Det får duga och det känns i alla fall skönt att ha ett kort som inte har slutat gälla. Det duger att ha i börsen tills jag åker hem!


Self-Defense ClassFörra söndagen hade vi vårt cluster meeting för september månad. Vi träffades på Krav Maga i Raleigh Downtown där vi skulle ha en self-defense class (självförsvar). Det var vår grupp och sen två andra organisationer som gjorde detta tillsammans med oss, så det var roligt att träffa lite nya människor. Han som var instruktör och höll i lektionen var även jätterolig och väldigt inspirerande.
 
Vi hade en uppvärmning och gick sen igenom en hel del slag, kombinationer och situationer som vi övade på och testade på varandra. Det påminde lite om ett boxningspass men vi gjorde även en hel del andra saker. Det var verkligen jätteroligt men lite läskigt på samma gång. Det finns ju en anledning till att man går igenom sånt här. Trots det hade vi det roligt och det var jättejobbigt! Verkligen ett ordentligt träningspass som kändes ordentligt i kroppen dagen efter. Jag gillade det här mötet!