Thanksgivingmiddag nr 2

Idag har vi firat thanksgiving en andra gång. Just nu är vi hemma hos en familj som min värdfamilj känner. Jag har träffat den familjen en gång tidigare, precis när jag hade kommit hit till NC. Det är en stor familj med fyra söner + att de barnens farföräldrar är här också. Eftersom att de jobbade i torsdags då thanksgiving var så firar de idag och då åkte vi hit för att äta middag med dem. Alla är jättetrevliga och jag är glad över att jag också blev inbjuden!
 
När vi kom hit kollade vi runt i huset och på gården. Huset är verkligen jättefint och det ligger precis vid en sjö som de har en egen brygga vid. Sen hängde vi i köket medan det lagades mat. När det var dags för middag hade de dukat långbord i köket och middagen var verkligen jättetrevlig. Och det fanns massor av mat! Det jag gillade mest var potatismoset med den friterade kalkonen (de hade friterat en hel kalkon i deras egna fritös). Till det serverades en hemmagjord cranberry sauce som var hur god som helst. Till efterrätt fanns det flera olika saker men jag orkade bara smaka på två saker, pumpatårtan och en mintchokladbrownie. Just nu sitter jag i soffan med S (äldsta tjejen i min värdfamilj) och försöker smälta maten. Det har gått mer än en timme sedan middagen och jag är fortfarande så fruktansvärt mätt. 
 
Nu verkar det som att vi snart ska börja åka hem då det tar cirka 1,5 timme att åka hem till oss. Det har varit en väldigt trevlig lördag. Det är alltid roligt att bli inbjuden till att göra saker med min värdfamilj och andra personer. Då känner jag mig ännu mer som en del av min värdfamilj!
 
 
 

Black Friday Shopping

 
 Allt detta är vad jag köpte igår då butikerna tjuvstartade Black Friday. Innan vi åkte iväg till butikerna var min tanke att leta efter höst-/vinterskor, och det hittade jag! Kängorna jag köpte var jag nära på att lämna kvar i butiken men då priset var helt fantastiskt och då jag inte riktigt kunde sluta tänka på dem efter att ha testat dem köpte jag dem ändå. Det är jag så otroligt glad över, för det blev även det köpet jag är mest nöjd över. Nu är jag redo för lite kallare temperaturer. Det mesta av det andra jag köpte var saker jag verkligen behöver. Speciellt luvjackan och basictröjorna är väldigt välkomna in i min garderob!
 
 
Charming Charlie, $5 styck (40 SEK)
Ordinarie pris: $15 styck (125 SEK) 
 
 
Rack Room Shoes, $21 (180 SEK)
Ordinarie pris: $60 (500 SEK)
 
 
Dick's Sporting Goods, $24 (200 SEK)
Ordinarie pris: $40 (340 SEK)
 
 
 
Old Navy, $8.97 styck (75 SEK)
Ordinarie pris: $17.94 styck (150 SEK)
 
 
Old Navy, $7.47 (65 SEK)
Ordinarie pris: $14.94 (125 SEK)
 
 
Old Navy, $4.99 (40 SEK)
 
 
Old Navy, $18.47 (160 SEK)
Ordinarie pris: $36.94 (315 SEK)

Happy Thanksgiving!

Idag åt vi middag vid det stora matsalsbordet ute i matsalen. Det var första gången jag åt där med min värdfamilj då de bara äter där vid särskilt speciella tillfällen. Maten var verkligen jättegod, det är svårt att bestämma vad som var godast. Kalkonen var så god tillsammans med potatismoset och sötpotatisrätten var god och spännande att smaka på. Efter middagen hjälpte jag till att duka undan och sen såg jag film tillsammans med mina värdföräldrar och äldsta tjejen. Det var skönt att smälta maten efter middagen, När den filmen var slut tog vi fram pajerna och åt efterrätt i soffan framför den öppna spisen och ännu en film. Pajerna var även dem riktigt goda. Pumpapajen hade för mig en väldigt främmande smak då jag inte är jättevan vid pumpa och den var inte lite god som äppelpajen. Den var helt underbart god och kändes som en äkta amerikansk äppelpaj. Vilken mysig thanksgiving det blev!
 
 
 
 
 
Senare på kvällen åkte jag och Maren iväg till flera olika butiker här i Holly Springs och Cary för shopping. Och shopping blev det verkligen! Black Friday var lite som den svenska mellandagsrean. Jag hittade mer än vad jag trodde och en del saker fick jag till ett helt fantastiskt pris. Mer om det imorgon!