Jones Park

Dagens aktivitet blev ett besök i Jones Park! När vi hade lämnat av S och M i skolan åkte vi hem och åt frukost, gjorde oss i ordning och packade ner lite olika snacks. Därefter åkte vi till parken innan klockan ens var tio. Det var jättemysigt där! En jättefin lekplats och massor av gröna ytor. Medan tjejerna lekte varvade jag mellan att leka tillsammans med dem och att sitta vid bänkarna där jag läste i mina skvallertidningar som jag fick i paketet igår. I mellan åt kom även tjejerna och åt av det vi packat med oss. Min plan var att vi skulle åka dit en stund men tjejerna hade jättekul och lekte med de andra barnen som var där så vi stannade i flera timmar. Det slutade med att tiden bara rann iväg och helt plötsligt var det dags att åka och hämta de två andra tjejerna.
 
När vi kom hem igen åt de yngsta tjejerna lite mer medan de kollade på en film. Då hann jag äta nudlar och kolla på en film innan min värdmamma kom hem. Då var det bara tio minuter kvar tills jag slutade. När vi senare åt middag berättade tjejerna om besöket i parken och sa att de tyckte att det var jätteroligt där. Det kändes bra att jag lyckats hitta på något med dem som de tyckte var roligt! Imorgon ska vi till Lifetime och bada tillsammans alla tre. Jätteroligt då jag älskar att bada!
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett paket från Sverige!

 
Tänk vad glad och lycklig man kan bli över ett visst grönt paket! Idag när jag kom hem från gymmet kom min värdmamma och gav mig detta: Ett paket från Sverige! Det är min mamma som har skickat det och jag blev verkligen överlycklig när jag såg innehållet!
 
INNEHÅLLET I PAKETET
 
En fotoram med ett foto på min fina familj!
Marabou och Zoo-tablettaskar
Svenska skvallertidningar
Teckningar från mina 3 småkusiner
En Pippi Långstrump reflex
Träningsstrumpor
 
Tusen tack! ♡
 
 

Första Track Out dagenIdag var det första dagen på P och R Track Out. Jag vaknade samma tid som jag vanligtvis gör men väckte nu bara de två äldsta tjejerna. De yngsta tjejerna fick ligga kvar och sova tills vi skulle iväg till skolan och när vi sen åkte iväg gick dem bara ut i bilen i sina pyjamaser. När vi kom hem igen bytte dem om och lekte sedan ute på gården. Medan de lekte åt jag frukost i soffan utanför ytterdörren och lekte sedan en stund med dem när jag hade ätit klart. 

Efter en stund gick vi in och pysslade. Jag gjorde en loppa. Jag har verkligen blivit expert på att vika loppor sedan jag kom hit! Precis när vi var klara med pysslet kom tjejernas kompis (som bor på samma gata) över och lekte. Hon var jättegullig och började prata med mig jättemycket. Så gullig! Medan de lekte hade inte jag så mycket att göra så jag kollade på film i mitt rum. Alltså fick jag lite egentid idag trots att jag jobbade. När det sen var dags att åka till skolan och hämta tjejernas systrar tog jag med mig dem igen. Direkt vi kom hem gick dem iväg till sin kompis (hon som var hos oss tidigare på dagen) och sedan kom min värdmamma hem och jag fick sluta lite tidigare.

Jag tycker att den första dagen på denna Track Out period gick bra. De har varvat mellan att leka jättebra tillsammans och att reta varandra något oerhört. Det kommer mest troligt vara så ett tag nu då de ska vara hemma tillsammans hela dagarna i tre veckor. Imorgon ska vi nog iväg till en park, något som de önskade. Det blir nog mysigt!