Visitor på skolan

Veckan fortsätter att rulla på. Jag har nyss kommit hem från de yngsta tjejernas skola efter att ha ätit lunch med R. De har frågat mig många gånger om jag kan komma och äta lunch med dem och äntligen tog jag mig tid att göra det. R var jätteglad! När jag kom dit fick jag skriva in mig på en dator i receptionen. Då får man en utskriven lapp som man klistrar på tröjan. Sen förklarade dem var cafeterian låg och jag gick dit och träffade R där. Vi satt då vid de speciella borden där bara barn och deras besökare får sitta. När barnen får besök på lunchen får de även välja en klasskompis som kan sitta med, så jag satt där och åt med R och hennes kompis. Det var jätteroligt att få se hur hon har det på skolan. Jag hade varit förbi Harris Teeter och plockat ihop en sallad i deras salladsbar och hon åt det hon hade med sig i sin lunchväska. När vi var klara följde jag med henne och hennes klass fram till att vi kom till utgången och då åkte jag hem igen. Det var jättemysigt att vara där med henne en stund och imorgon ska jag dit igen. Då är det P tur att få besök på lunchen!

Ikväll ska jag jobba och köra med alla tjejerna till Lifetime då mina värdföräldrar jobbar ikväll igen. R ska vara i barnpassningen, de andra tjejerna ska simma och jag ska träna i gymmet. Ändå rätt skönt att ha möjligheten att träna på arbetstid!

Träning och ny vattenburk

 
På måndagar och tisdagar (ibland även på onsdagar) följer jag ofta med min värdfamilj till gymmet på kvällen då tjejerna har simträning. Igår fick jag jobba lite extra då mina värdföräldrar var tvugna att jobba lite längre. Jag körde med tjejerna till Lifetime, lämnade R i barnpassningen och såg till att de tre äldsta kom i tid till simningen. Sen sprang jag på bandet uppe i gymmet innan jag hämtade R och gick med henne till hennes simlektion som hon har på måndagar. Då kom mina värdföräldrar och jag gick och duschade med de äldsta. Jag älskar att följa med på måndagar då de äldsta har simmat klart då R börjar simma. Det innebär att de har extra tid på sig i omklädningsrummet. Så vi satt i ångbastun extra länge innan vi duschade. Jättehärligt sätt att avsluta måndagen på!
 
Jag har förresten köpt en ny vattenflaska. Eller en vattenburk kanske man ska säga? Den ser nämligen ut som en burk. Den köpte jag på Target och den är i märket Cool Gear. Det går jättebra att ha med sig den i väskan då den är väldigt tät så att det inte läcker och den håller vätskan kyld. Jag är verkligen jättenöjd över att jag köpte den och dricker nu massor av vatten på dagarna, mest för att den är så rolig och enkel att ha med sig!
 
 

In Sweden we call it a fika

 
En sak jag har glömt visa är en present som min värdfamilj fick av min familj när de kom från Sverige. Jag fick ta med mig det från Florida och den blev väldigt uppskattad! De fick ett paket med Ballerinakakor och en bricka där det står "In Sweden We Call It A Fika". Min värdfamilj vet vad ordet Fika betyder så det var lite roligt att ge dem den. Och de älskade kakorna, men vem älskar inte Ballerina? Jag smakade en kaka men lät dem äta resten. Jag fick verkligen hemmakänsla direkt när jag tog första tuggan av kakan. Svenskt fika slår ju det mesta!