En vecka jag njuter av

Halva veckan har gått och jag försöker verkligen njuta så mycket jag kan av den här veckan. På fredag får tjejerna jullov och när skolan börjar igen i januari har de två yngsta sin Track Out till slutet av januari. Så nu njuter jag av att vara ledig och ensam på dagarna.

I måndags spenderade jag en del av min lediga tid på Crabtree Mall. Jag älskar verkligen att gå runt där bland de fina juldekorationerna. Det är så mysigt! Det är dessutom så skönt att besöka mallet en veckodag mitt på dagen. Inte alls lika mycket folk som på helgerna så det är så lugnt inne i butikerna. Jag hann byta storlekar på några tröjor inne på Express och så köpte jag en julklapp inför ett Secret Santa som vi ska ha på söndag.I tisdags var jag på gymmet på morgonen och åkte sen dirket därifrån hem till Tessa. Tessa är här med en annan organisation som är rätt liten så hon är just nu den enda au pairen i gruppen. I tisdags träffades hon och hennes counselor för att göra juldekorationer och Tessa bjöd in mig också. Det var trevligt! Jag gjorde en krans med löv från ett magnoliaträd som jag sen tog hem. Nu hänger den på min vägg med en plastblomma i mitten jag hittade på Dollar Tree. Det blev faktiskt rätt fint!Idag på förmiddagen åkte jag, Tessa, Simone och Zoe hem till Ola för att umgås med henne en sista gång. Efter helgen åker hon hem till Polen så vi ville ha chans att säga hej då. Det var mysigt att vara där. Ola bjöd på te och vi satt i vardagsrummet och pratade. Ett av hennes värdbarn var även hemma, en liten tjej som är just under 1 år. Hon var så otroligt gullig och inte alls blyg inför oss när vi var där så hon klättrade runt bland oss när vi satt ner på golvet. Hon fick oss att le så mycket, något som kanske behövdes lite extra med tanke på att vi sen skulle säga hej då till Ola. Jag är så glad att jag har fått lära känns henne!

Idag är det ju även 9 dagar kvar till jul och jag har varit och köpt inslagningspapper, snören och presentpåsar så att jag ska kunna slå in mina julklappar. Hela grejen med julklapparna till min värdfamilj känns så bra i år. Jag planerade inför det i god tid och beställde det mesta på internet och alla paket har kommit. Det bästa är att alla paket har lyckats levererats när jag har varit ensam hemma så ingen i min värdfamilj har kunnat se att det har kommit paket. Nu har jag bara en till julklapp som jag ska köpa och den ska jag köpa imorgon. Sen är allt ordnat, i god tid inför den 25 december.


Kommentera här: