NC State Award Banquet

 Igårkväll var jag med min värdfamilj på NC State's Award Banquet. Min värdmamma går ju sista terminen på Collage of Veterinary Medicine och tar examen i början av maj. Igår hade skolan sin årliga bankett där de har en middag och prisutdelning av massor av olika stipendium. De frågade hade reserverat en plats för mig ifall att jag skulle vilja följa med och det ville jag jättegärna. Jag har aldrig varit på en sådan bankett och det kändes jätteroligt att få vara där. Alla var uppklädda, det var fint dukat och det var en sån härlig stämning där. Vi satte oss vid vårt bord och när rummet var fyllt fick alla gå och ta av en buffé. Maten var god och det blev en trevlig middag sådär på en vanlig torsdag. Sen började prisutdelningen. Det var inte jätteroligt att kolla på men han som var konferencier var väldigt rolig så det gjorde det lite roligare att se på i alla fall.
 
Det var väldigt många awards som delades ut och eftersom att det inte avslöjas i förväg vem som kommer få ta emot ett så visste vi inte om min värdmamma skulle få något. Men så blev plötsligt hennes namn uppropat och hon fick gå upp på scenen och ta emot ett stipendium. Så kul, jag blev så glad för hennes skull! Jag förstod inte exakt vad det var hon belönades för men det var något med hennes arbete på kliniken nu under deras arbete på skolans djursjukhus. Så roligt att hon fick ta emot ett stipendium!!
 
 
 
 
 
Nu är det äntligen fredag och jag har verkligen sett fram emot den här fredagen! Ikväll flyger nämligen jag till Chicago tillsammans med Tessa och Madelen för att spendera helgen där. Jag har velat åka till Chicago så länge och eftersom att jag har så kort tid kvar här i USA så bokade vi nu för några veckor sedan för att jag ska hinna åka dit innan jag åker hem. Äntligen ska jag få se den staden!!
 
Idag på eftermiddagen har jag hämtat mina äldsta värdbarn från skolan och hade sen inte så mycket att göra fram till att yngsta kom hem från skolan med skolbussen. Jag hann packa klart min väska, måla naglarna och byta om till sköna kläder att flyga i ikväll, inte så mycket mer än det. Nu kommer snart Madelen och hämtar mig innan vi åker till flygplatsen. Åh vad jag är excited över denna weekendtrip, det ska bli så roligt att vara borta över helgen och att få besöka Chicago!
 
 

Kommentarer:

1 Ewelina:

Så trevligt! :D Fin du är:)

Kommentera här: