Raleigh Downtown


Åh vilken härlig lördag jag har haft idag! En lång sovmorgon imorse innan jag låg kvar i sängen en stund. Jag hann både prata med min familj på Facetime och se på Luleå Ridklubbs livesändning från deras dressyrtävlingar. Svårt att bli annat än lycklig då jag fick se Edwin tävla tillsammans med Ida (Edwin är min sköthäst som jag hjälpte till med när jag var hemma). Åh vad jag saknar honom!
 
Vid ett på eftermiddagen åkte jag in till Raleigh Downtown där jag mötte upp Simone. Jag hade bestämt att gå på en liten sightseeing inne i downtown idag, för att få se det som finns där ännu en gång nu när jag har så kort tid kvar här. Dessutom har vädret varit helt underbart idag så det passade perfekt med en dag utomhus i solen. Jättefint väder och över 20°C. Så skönt! Simone var gullig och följde med så vi fick en härlig dag medan vi promenerade omkring. Raleigh (och hela NC) är verkligen jättefint nu på våren när allt har blivit grönt igen efter vintern. Jag älskar det!
 
 


 
 
Innan vi åkte hem stannade vi på Cook Out. Om det är soligt och varmt ute passar det perfekt att stanna där för en av deras goda milkshakes. Jag kommer knappt ihåg när jag sist var på Cook Out så det var väll på tiden att åka dit igen. Vi köpte varsin milkshake och satt sen där och pratade ett tag innan vi åkte hem. Ett bra avslut på min dag med Simone. En toppenlördag!
 
 
Kommentera här: