Hamburgare och cheesecake

Jag jobbar fortfarande på att bli helt frisk från min förkylning så idag tog jag ännu en sovmorgon och stannade sen i sängen långt in på eftermiddagen. Efter fyra gick jag upp och duschade och gjorde mig klar för att åka med Tessa till The Cheesecake Factory. Där skulle vi äta middag med Simone och hennes bror och hans flickvän som är här på besök från Australien just nu. SImone ville gärna att de skulle få äta på den restaurangen och bjöd även in mig och Tessa. Vi mötte upp dem och gick sen omkring inne på mallet medan vi väntade på vårt bord. Större delen av tiden hängde vi inne på Yankee Candle och luktade på ljus. Efter ett taf fick vi vårt bord och beställde in vår mat. Jag valde att testa något nytt och var sugen på en hamburgare. Istället för att ta den BBQ burgaren som jag älskar så testade jag en burgare jag aldrig testat: Mushroom Burger. Den var också jättegod då jag älskar hamburgare med champinjoner! Vi beställde även varsin cheesecake men tog dem direkt i take away boxar då alla var mätta och inte skulle orka äta hela där. Jag valde en White Chocolate Raspberry Truffle då jag inte har ätit den sen i april då jag var i Florida på semester med min familj. Vi åt lite av våra cheesecakes där och tog sen hem resten.
 
Eftersom att Simones bror och hans flickvän bara är här till på tisdag så var detta första och sista gången vi träffade dem. Det var så roligt att få träffa dem och det var så härligt att få se att Simone var glad över att ha besök hemifrån. Middagen var verkligen jättetrevlig!
 
 
 
Nu har jag kommit hem igen och ska äta resten av min cheesecake och se på någon film. Imorgon är jullovet slut för de två äldsta tjejerna och de börjar skolan igen. De två yngsta är ju hemma till och med i slutet av januari då de har sin track out nu direkt efter jul. Jag hann prata lite med min värdmamma idag om hur veckan kommer bli. Jag har ju varit ledig varje dag i två veckor nu så har helt kommit ifrån de vanliga rutinerna. Nu under jullovet har jag ofta varit vaken ett par timmar efter midnatt och så har jag haft sovmorgon varje morgon och kunnat sova hur länge jag vill. Jag behöver rutiner igen! Jag tror att min värdmamma är ledig i en vecka till så den här veckan kommer hon vara hemma och jag kommer jobba om hon behöver min hjälp. Jag vet att hon ska skjutsa de äldsta till skolan imorgon på morgonen och jag ska vara hemma med de yngsta så att de inte behöver följa med i bilen. Det innebär att jag kan sova imorgon på morgonen också eftersom att de åker redan efter halv åtta på morgonen. Då kan jag och de yngsta stanna hemma och sova. Skönt!
 

Kommentarer:

2 Embla Sofia - Mamma, fotograf, DIY:

Det där såg riktigt gott ut!

Kommentera här: