Bio och ice cream

Något av det bästa med helgerna är att det går att ta sovmorgon och då jag inte kunde det igår så tog jag en extra lång sovmorgon imorse. Då jag vet att jag inte har någon tid att passa så brukar jag sova med öronproppar och då sover jag verkligen så bra. Det är så skönt att inte behöva vakna av att jag hör barnen då dem ofta hänger i det lilla vardagsrummet utanför mitt rum på helgerna. Så imorse vaknade jag utvilad och låg kvar i sängen ett bra tag innan jag åkte iväg för att möta upp några kompisar.
 
Just innan fem träffade jag Daniela, Simone, Tessa och Zoe på en biograf för att se på Dirty Grandpa. Den var verkligen jätterolig. Mysigt med bio och så fruktansvärt gott med smörpopcorn, något jag bara äter på movie theaters!
 
 
Senare på kvällen åkte vi till Coldstone för att äta glass. Coldstone är ett populärt glasställe här och min värdfamilj har ofta köpt ice cream pies där då någon här hemma har haft sin födelsedag. Men jag har aldrig varit där för att äta glass. När vi kom dit insåg jag vad det speciella med Coldstone's glass är. Man kan nämligen välja en glassort och sen olika topping som sen mixas in i glassen för hand av de som jobbar där. Jag kommer ihåg att min värdmamma berättade om det för mig just när jag kom hit så det var roligt att äntligen testa glassen där. Jag och Tessa delade på en cup och lyckades komma överens om hur vi ville få vår glass mixad. Vi valde French Vanilla Ice Cream med coconut, M&M's och brownies. Jättegott var det!
 
På Coldstone träffade vi även Franzi som var här i NC som au pair förut. Hon var här när jag flyttade hit men flyttade hem till Tyskland för nästan ett år sen. Nu är hon tillbaka för att besöka sin värdfamilj så vi passade på att träffa henne en stund ikväll. Kul att träffa henne igen! Jag är glad över att vi åkte på bio och åt glass tillsammans idag så att det blev något av denna söndag också. Det blev en bra helg med bra uppladdning inför en ny jobbvecka!
 
 

Kommentarer:

1 rememberthiis.blogg.se:

Mysigt med bio :)

Kommentera här: