Sista dagen i NC

Min sista hela dag här i North Carolina är över och den har varit fullspäckad från tidigt imorse till nu på kvällen. Imorse hade jag ställt klockan på sju för att komma igång med dagen rätt tidigt. Jag packade så mycket jag kunde, tvättade lite kläder, skrev ut flygbiljetter och viktiga dokument osv. Jag hann även färdigställa det paket som jag nu har skickat iväg hem till Sverige. Jag kommer resa hem med en stor resväska och en liten resväska och alla mina saker ryms inte i dessa två. Därför bestämde jag mig för en tid sen att även skicka hem ett paket med saker som inte skulle rymmas i väskorna. Det blev ett stort paket som fylldes helt och hållet. Det är ju faktiskt en hel del som ska med hem!
 
 
Mitt på dagen tog jag en paus från alla förberedelser och åkte till Lifetime, för sista gången. Idag tränade jag dock inte utan istället hade jag bokat in mig på massage och pedicure i LifeSpa. Jag fick ju en del LT Bucks som belöning för Bingo-spelet som pågick i februari så nu passade jag på att utnyttja dem. Och allt slit med alla träningspass som jag var på i februari var så värt. Massagen var helt underbar och nu har jag jättefina fötter inför min semester. Dessutom fick man sitta i en massagestol med fötterna i ett fotbad innan pedicuren. Det var så lyxigt att vara där på spaet. Lifetime är verkligen världens bästa gym och jag kommer sakna att vara där!
 
 
 
 
 
Efter att jag hade varit på Lifetime åkte jag till FedEx och lämnade mitt paket, jag köpte spännband till min resväska på Walmart och jag tog ut pengar på Wells Fargo. Kanske sista gången jag körde i en Drive In ATM? Så typiskt Amerika, att man inte ens behöver kliva ur bilen för att ta ut kontanter ur bankomaten. Efter mina ärenden åkte jag hem och fortsatte packa innan jag åt en sista middag med min värdfamilj. Hamburgare dessutom, något av det godaste vi äter här hemma enligt mig så det var en perfekt middag. Efter middagen åt vi cheesecake och jag fick en present av min värdfamilj - en bok med bilder från min tid tillsammans med dem. Åh vad jag älskar den och jag blev så glad över att dem hade gjort den till mig! De fick även en present av mig - en silverram med ingraverad text och en bild på alla oss plus att jag hade skrivit en liten text i ett kort. Det roligaste var att de hade använt samma bild på omslaget av min bok som jag hade i ramen. Haha, tjejerna kanske inte blev super excited över min present men jag blev glad över att se hur mycket mina värdföräldrar uppskattade den. Nu står ramen på byrån i hallen brevid boken om Luleå som jag gav till dem när jag flyttade hit för 21 månader sen. 
 
 
 
 
 
 
Nu på kvällen har Tessa och Simone varit här, allt för att vi ska hinna umgås så mycket som möjligt innan jag åker imorgon. Tessa hade med sig jordgubbstårta och så fick jag lite presenter av dem. Bilder på oss tre, ett kort med en så underbart fin text som fick mig att både gråta och skratta och en tröja. Jag blev så oerhört glad över allt och framförallt väldigt överraskad över tröjan. Ända sedan jag kom till USA har jag velat ha en sådan tröja, med North Carolina's statesymbol på och så texten home. Jag har inte sagt det till dem men har alltid drömt om en, och så fick jag en idag. Jag älskar den! De hade även bakat kakor som jag kan ha med mig då jag ska flyga till Los Angeles imorgon. Så gulligt!
 
Senare kom även Madelen över och hängde med oss. När det sen blev dags för dem att gå var jag tvungen att säga hejdå till Madelen. Jättetråkigt, men det kändes lite lättare då vi kunde säga att vi ses hemma i Sverige då vi båda två är därifrån. Tessa och Simone kunde jag dock vänta med att säga hejdå till då de kommer till flygplatsen imorgon. Jag mår så dåligt av att tänka på att jag imorgon måste säga hejdå till mina två närmaste vänner som jag älskar så obeskrivligt mycket. Jag vet att det kommer bli något av det jobbigaste jag har gjort!
 
 
 
 
Nu ska jag sova en sista natt i mitt rum och i min säng. Mitt rum är så tomt, väskorna är packade och imorgon åker jag till Raleigh-Durham International Airport en sista gång för att lämna North Carolina för min resemånad. Usch, jag känner mig så tom..
 
 
 
 

Kommentera här: